Prijzen

2019 – i.s.m. Werkplaats Walhalla ontvingen wij de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podium Kunsten.

2017 – Delft Fringe Publieksprijs, BALLEN

Delft Fringe jury rapport: “BALLEN” zit bijzonder goed in elkaar en is een mengeling van spel, beweging en zang. De dans is op een natuurlijke manier in het verhaal verwerkt. “BALLEN” is gedurfd, sprankelend, ontwapenend en zit vol zelfspot. De meiden zijn op een positieve manier schaamteloos. Ze vormen een verfrissende wervelwind op het podium.

2017 – Camaretten, halve finalisten, BALLEN

2017 – Leids cabaret festival, halve finalisten, Schaam Streken

Leids cabaret festival jury rapport: “Het stuk waarin ze bordjes omhangen met scheldwoorden die betrekking hebben op hun uiterlijk, komt er een omslag in de voorstelling. Het persoonlijke karakter van hun opeenvolgende acts en de kwetsbaarheid die ze daarin tentoonstellen, raakte de jury. De zelfspot die ze schaamteloos uiten is moedig en grappig. Het slot van het optreden waarin ze hun schaamte benoemen, is overrompelend, eerlijk en aandoenlijk. Ook heeft de jury waardering voor hun fysieke spel, voor hun choreografieën en de uitvoering daarvan. De Gestampte Meisjes zijn een fris geluid in het huidige cabaretlandschap.”

2015 – Amsterdam Fringe Bronze Award, Schaam Streken

Amsterdam Fringe jury rapport: “So the bronze award goes to a very daring, sometimes nasty, sometimes funny, well executed work that is brutally honest. The peformers get weird, they get awkward. It is touchy, personal, contemporary and real. To quote one jury member, it is ‘Beetje Plien en Bianca meets Smack the pony.”

2015 – At Zimihc Gezelschapsprijs, Schaam Streken

At Zimihc jury rapport: “Het stuk is erg humoristisch, de vervorming van sound is er een goede vondst. Jullie hadden een sublieme timing. Jullie maken de naam van jullie stuk waar, tonen lef en gaan de uitdaging aan. Dit is jullie kracht.